(ВІДЕО) На Вінниччині виявили 1500 літрів контрафактного алкоголю

НАЗАД
10 лютого 2022 10:40

Днями в ході проведення спільних заходів, спрямованих на вилучення з незаконного обігу підакцизних товарів, співробітники оперативного підрозділу Держприкордонслужби та представники Національної поліції виявили партію контрафактних горілчаних виробів.

Товар виявили у місті Могилів-Подільський під час санкціонованого обшуку в приміщенні одного з відділень логістичної компанії з доставки вантажу. Всього правоохоронці вилучили близько 1500 тисяч літрів контрафактних алкогольних напоїв під марками відомих брендів.

Алкоголь сумнівної якості, який мав бути доставлений у різні регіони України, правоохоронці вилучили встановленим порядком. Попередня вартість вилученого товару становить пів мільйона гривень.

 Заходи проводились в рамках кримінального провадження за  ст. 199 ККУ «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів» та ст.204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» на підставі ухвали Могилів-Подільського міськрайонного суду.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси